Our Story

Coffee and tea for a cause

Sheida is a social café in the heart of Bucharest. We redirect all of our profits towards the Social Medical Clinic, Baba Novac. Sheida is a relaxing space, allowing you to rest while filling up with energy, allowing your ming to travel to the warm lands of Old Persia.

The gourmet Coffee, 52 types of tea, and Persian cakes with aromas of good deeds can be found only at 23, Ion Câmpineanu Street.

Sheida is a story about people and made for people. For us it is a welcoming place to spend time with our friends ones after a full day of short deadlines, where we can start a project with our partners or where we can just rest with our loved ones.

Sheida was started by Sheida Enayati and her parents, to involve more people and encourage them to do more good, while bringing a smile on the faces of the patients from Baba Novac Medical Clinic and the children from the 2 educational centers of the “Policlinici Sociale Regina Maria” Foundation.

No matter how busy our lives might be, there is always time for a good cup of coffee and a good deed.

Our Team

Ana

Manager / Barista

Ana sau zenul echipei iubește cafeaua pentru că licoarea deschide conversații cu ușurință și leagă prietenii cu semnificație. Lucrez în acest proiect social pentru că se creează cadrul în care cu toții avem ocazia să aducem o contribuție pozitivă. Și noi, și oaspeții care ne trec pragul.

“Combinația favorită de produse – cafea la nisip alături de persian love cake, pentru că esențele tari se țin în sticluțe mici și pentru că nimic, dar nimic nu este posibil fără iubire.”

Ionuț

Barista

Ionuț sau omul energic, care iubește sportul și cafeaua în egală măsură, este cel care îți face oricând ziua mai bună prin glumele-i specifice. Combinația de produse pe care o recomandă este capucinno alături de matcha dream tart.

“Îmi place să lucrez în cafeneaua Sheida pentru că este un mediu de lucru relaxant și cu energii bune.”

Mircea

Barista

La Sheida imi place ambientul intim si linistitor si relatia apropiata cu clinetii. Apreciez calitatea deosebita a produselor si atentia acordata prepararii. Vara imi place sa joc baschet si sa merg la pescuit cu prietenii, cand am ocazia. In prezent, bautura mea preferata este ceaiul negru. Mananc rar prajituri, iar cand o fac aleg un sortiment cu fructe sau ciocolata.

Vlad

Barista

Vlad este cel mai fain profesor de tango care îți poate prepara cafeaua. Îi poți simți energia pozitivă încă de când pășești în încăpere. Pentru Vlad, aroma cafelei este cea care face diferența. Aromă de fapte bune, bineînțeles.

“Am venit în proiectul Sheida pentru că e o modalitate prin care pot să ajut oamenii fără posibilități. Combinația preferată de produse – cafe latte alături de persian love cake.”

Adelin

Barista

Adelin este cel care își ia energia din cafeaua de dimineață dar mai ales de la oamenii cu care interacționează. Îmi place ceea ce fac mai ales datorită faptului că în Sheida capătă un sens mai mare, acela de a mă pune constant în slujba celorlalți.

“Combinația ideală pentru un răsfăț pe cinste este capucinno alături de persian love cake.”

Join our newsletter

Let's do a good deed!

 
Monday – Friday   8 AM – 8 PM
Satuday – Sunday   10 AM  8 PM
 
23, Ion Câmpineanu Street, Bucharest, Romania
 
sheida@fundatiareginamaria.ro
0746.884.215

Find us on