Povestea noastră

Coffee and tea for a cause

Sheida este o cafenea socială situată în inima Bucureștiului care redirecționează profitul 100% către proiectele Fundației Inovații Sociale Regina Maria. Un spațiu care te liniștește și te energizează în același timp, și te duce cu gândul la ținuturile călduroase ale Persiei de altădată. 

Cafeaua gourmet, cele 52 de tipuri de ceai și prăjiturile persane cu aromă de fapte bune le găsești doar la numărul 23 de pe Strada Ion Câmpineanu. 

Sheida este o poveste despre oameni și pentru oameni. Pentru noi, cei care dorim să găsim un loc primitor în care să spunem povești cu prietenii după o zi cu deadline-uri scurte, în care vrem să concepem un proiect cu partenerii sau în care vrem pur și simplu să ne încărcăm cu energie alături de cei dragi.

Inițiativa Sheidei Enayati și a părinților acesteia este o invitație de a ne implica și a face fapte bune, a aduce zâmbetul pe buzele pacienților sociali și copiilor susținuți de Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Oricât de plină și aglomerată ar părea viața noastră, e loc întotdeauna pentru o ceașcă de cafea și o faptă bună.

Echipa

Ana

Manager / Barista

Ana sau zenul echipei iubește cafeaua pentru că licoarea deschide conversații cu ușurință și leagă prietenii cu semnificație. Lucrez în acest proiect social pentru că se creează cadrul în care cu toții avem ocazia să aducem o contribuție pozitivă. Și noi, și oaspeții care ne trec pragul.

„Combinația favorită de produse – cafea la nisip alături de persian love cake, pentru că esențele tari se țin în sticluțe mici și pentru că nimic, dar nimic nu este posibil fără iubire.”

Ionuț

Barista

Ionuț sau omul energic, care iubește sportul și cafeaua în egală măsură, este cel care îți face oricând ziua mai bună prin glumele-i specifice. Combinația de produse pe care o recomandă este capucinno alături de matcha dream tart.

„Îmi place să lucrez în cafeneaua Sheida pentru că este un mediu de lucru relaxant și cu energii bune.”

Mircea

Barista

La Sheida imi place ambientul intim si linistitor si relatia apropiata cu clinetii. Apreciez calitatea deosebita a produselor si atentia acordata prepararii. Vara imi place sa joc baschet si sa merg la pescuit cu prietenii, cand am ocazia. In prezent, bautura mea preferata este ceaiul negru. Mananc rar prajituri, iar cand o fac aleg un sortiment cu fructe sau ciocolata.

Vlad

Barista

Vlad este cel mai fain profesor de tango care îți poate prepara cafeaua. Îi poți simți energia pozitivă încă de când pășești în încăpere. Pentru Vlad, aroma cafelei este cea care face diferența. Aromă de fapte bune, bineînțeles.

„Am venit în proiectul Sheida pentru că e o modalitate prin care pot să ajut oamenii fără posibilități. Combinația preferată de produse – cafe latte alături de persian love cake.”

Adelin

Barista

Adelin este cel care își ia energia din cafeaua de dimineață dar mai ales de la oamenii cu care interacționează. Îmi place ceea ce fac mai ales datorită faptului că în Sheida capătă un sens mai mare, acela de a mă pune constant în slujba celorlalți.

„Combinația ideală pentru un răsfăț pe cinste este capucinno alături de persian love cake.”

Abonează-te

si noi te vom tine la curent cu activitatea noastra

Hai să faci o faptă bună!

 
Luni-Vineri 8:00-20:00
Sâmbătă-Duminică  10:00-20:00
 
Strada Ion Câmpineanu, Nr.23 Bucharest, Romania
 
sheida@fundatiareginamaria.ro
0746.884.215

Ne gasești și pe